• Consafe Logistics
    Stark partner inom Supply Chain Execution IT

Om oss

Er partner inom Supply Chain Execution

Consafe Logistics är en av Europas ledande leverantörer av Supply Chain IT som skapar konkurrensfördelar för leveranskedjeberoende företag världen över. Vi designar, utvecklar och implementerar lösningar för produktion, lagerhållning, transport, leverans och butik. Vår expertis inom Supply Chain Execution IT är unik och vår konkurrenskraftiga portfölj med mjuk- och hårdvara samt tjänster ger våra kunder konkurrensfördelar inom sina branscher.

Ni förbättrar resultaten – det är vår garanti!

Med vårt engagemang skapar vi tillsammans värden genom att optimera leveranskedjan. Den portfölj som står till vårt förfogande innehåller världskända, beprövade lösningar som: Astro WMS, Sattmate WCS, EM.Warehouse, EM.Distribution och Extend MES.  Vi erbjuder också ett brett sortiment av hårdvarulösningar, lämpliga för alla typer av miljöer och uppgifter, både från våra egna varumärken och ledande globala hårdvaruleverantörer. Vi erbjuder en palett av tjänster för förstudier, support och underhåll som kan kopplas till era lösningar, eftersom vi tror på livslång support och att inte lämna våra kunder i sticket. Med en kombination av 35 års erfarenhet och de senaste teknologierna hjälper vi er att bemästra utmaningarna – när som helst, var som helst.

Vi åstadkommer verkliga resultat och lever upp till våra löften.

Vår unika förståelse av våra kunders leveranskedjor, bidrar till att utveckla den rätta lösningen för att maximera er vinst. Vi hjälper kunder i fler än 30 länder över hela världen från våra kontor i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen, Ryssland och Storbritannien. Bland våra referenser hittar man företag från många starka industrigrenar, inklusive fordonsindustri, tillverkning, detalj- och partihandel, livsmedel, 3PL samt transport och logistik.

Consafe Logistics Group ägs av JCE Group AB, med huvudkontor i Göteborg, Sverige. JCE Group har cirka 10 000 anställda och är verksamt i Brasilien, Chile, Kina, Danmark, Tyskland, Litauen, Mexiko, Nederländerna, Norge, Polen, Sverige, Storbritannien och USA.

InfographicClick to see how we provide you with a competitive advantage worldwide.
Information
Vi vill gärna höra från dig!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRATION! Vi tillhandahåller inspirerande, fördjupande artiklar och nyheter inom området Supply Chain IT. Prenumerera nu så får du den mest intressanta informationen direkt i inboxen — utan kostnad, 6 gånger per år.
Prenumerera
Följ oss
Följ med oss ​​i sociala medier och få de senaste i ditt eget flöde.