• mobility
  LEADER IN MOBILE EVOLUTION

Mobile Supply Chain Execution

Mobilitet är ingenting nytt. Det har minskat pappersarbetet, skapat intäkter och gett avkastning på investeringar hos massor av företag de senaste åren.

Mobilitet gör verksamheten mer kostnadseffektiv, samt mer lönsam med mindre tidskrävande pappersarbete och administration, högre produktivitet, kortare ledtider, färre fel och bättre kundservice.

Ökad lönsamhet med mobilitet

Med mobilitet får ni omedelbar tillgång till den information ni behöver - oavsett var ni befinner er. Mobilitet ger stora fördelar för hela organisationen och för enskilda användare, kunder, partners och underleverantörer. Alla vinner på bättre uppföljning och tillgång till information.

Rätt information till rätt person

Mobilitet är nyckeln till att förse rätt person med rätt information vid rätt tidpunkt. Den låter dig bestämma varje del av lösningen. Du bestämmer vem som är rätt person, exakt vilken information som ska tillhandahållas och till och med vilken slags maskin den ska presenteras på.

roles

Byggd för förändring

Ditt företags behov, tekniken, den funktionella omfattningen och dina slutanvändares roller är inte statiska. Förändring kommer att hända och din mobila applikation ska kunna hantera förändring på ett sätt som ger den lägsta kostnaden för din mobil investering över tid. I Consafe Logistics har du en partner som anstränger sig förbi att designa och utveckla din lösning, vi hanterar den proaktivt genom hela produktlivscykeln.

Mobility

Vår mobila plattform

Ett växande antal företag upptäcker mobila lösningar varje dag, och tekniken utvecklas snabbt för att möta den växande efterfrågan.

Pegasystems tillhandahåller en komplett lösning för den mobila webben, appar och annat innehåll som möter behoven hos användare, i Internet-anslutna enheter, var som helst i världen. Vårt partnerskap med Pegasystems ger oss en marknadsledande plattform som integrerar smidigt med alla datakällor och möjliggör snabb utveckling och distribution till alla typer av mobila enheter, samt för alla typer av applikationer (nativa, hybrid, webb). Plattformen hjälper oss leverera stabila, skalbara och säkra applikationer, och att snabbt anpassa dem till förändrade, framtida krav.

Mobility

Den patenterade säkerhetsramverket och plattformens administrativa verktyg minimerar data risker. Samtidigt administreras applikationerna kostnadseffektivt, vare sig de körs på företagsägd hårdvara eller i en blandad miljö som också innefattar personliga enheter som en del av en ”Bring Your Own Device” (BYOD ) policy.

Top-10

Tio anledningar till att Enterprise Mobility gör skillnad

 • Unik kombination av mjukvara, hårdvara och tjänster
 • Direkt tillgång, var du än är
 • Effektivt flöde i affärsprocesserna
 • Maximal resursanvändning
 • Högre flexibilitet
 • Mindre administration - lägre kostnader
 • Total kontroll över din verksamhet
 • Färre misstag och högre kvalitet
 • Bättre uppföljning
 • Kundservice som uppfyller kraven och mer därtill

Läs mer

Information
Vi vill gärna höra från dig!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRATION! Vi tillhandahåller inspirerande, fördjupande artiklar och nyheter inom området Supply Chain IT. Prenumerera nu så får du den mest intressanta informationen direkt i inboxen — utan kostnad, 6 gånger per år.
Prenumerera
Följ oss
Följ med oss ​​i sociala medier och få de senaste i ditt eget flöde.