• service
    HIGH-CLASS SERVICE FOR YOUR PEACE OF MIND

Tjänster

Kontinuerliga tjänster för livslång support

Vi erbjuder trygg 24-timmars support. Våra experter finns på plats för att hjälpa till när ni behöver dem – snabbt och effektivt.

Support

Vår supportorganisation är bemannad av skickliga tekniker som kan hjälpa er oavsett vilken typ av IT-lösning vi har installerat hos er – en standardiserad, anpassad eller röststyrd. De tillhandahåller all support ni behöver för att lösa alla typer av problem, oavsett tidpunkt. Så att ni kan vara säkra på att inte behöva förlora värdefull tid på kostsamma haverier eller produktionsstopp.

Utbildning

Se till att företaget får rätt kompetens. Vi tillhandahåller utbildningslösningar som ökar medarbetarnas kunskaper och färdigheter samt höjer produktiviteten inom leveranskedjehantering. Ett framgångsrikt införande av ett system beror till stor del på användarnas kunskaper och acceptans, så för att få ut det mesta av investeringen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av personalen.

Tjänster

  • Projektledning
  • Implementering
  • Integrering

Managed Services

Enterprise Services och Asset Management – en lösning för effektiv hantering av mobila enheter

Att bygga upp en park av mobila enheter, som handdatorer, laptops eller truckmonterade datorer utgör en stor investering för många företag. Hantering av programuppdateringar, väntan på enheter som ska komma tillbaka från reparation, hantering av reservpooler och att säkerställa effektiv användning innebär stora utmaningar och medför ofta stora kostnader. Vår lösning på denna utmaning heter Managed Services som inkluderar Enterprise Service och Asset Management och ger er den kontroll ni behöver.

SCE Consulting

  • Analys
  • Utredning
  • Transportupphandling


Information
Vi vill gärna höra från dig!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRATION! Vi tillhandahåller inspirerande, fördjupande artiklar och nyheter inom området Supply Chain IT. Prenumerera nu så får du den mest intressanta informationen direkt i inboxen — utan kostnad, 6 gånger per år.
Prenumerera
Följ oss
Följ med oss ​​i sociala medier och få de senaste i ditt eget flöde.